HomePolitikë

Nis protesta e të rinjve të opozitës para Parlamentit

Ka nisur protesta e të rinjve të opozitës para Parlamentit.

Kryetarja e LRI-së Floida Kërpaçi tha se nga krimi ne Parlament rinia po ikën në emigrim.

“Papunësia, arsimi i dobët, mungesa e shpresës dhe shtetit të së drejtës, arsye kryesore që shtyjnë rininë në azil apo emigrim jashtë Shqipërisë e familjes.

LSI është partia e të rinjve dhe misioni i opozitës është rikthimi i shpresës te rinia për ta parë Shqipërinë si shtëpi e për të ndërtuar këtu të ardhmen”, tha ajo.


TË NGJASHME