HomeShowbiz

Një familje e lumtur si ajo e Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo është një nga futbollistët më të njohur në botë.

Portugezi njihet gjithashtu edhe si një person mjaft i përkushtuar ndaj familjes dhe jetës luksose që ata bëjnë.

Ai së fundmi ka pozuar bashkë me gruan Georgina Rodriguez dhe fëmijët e tij.

Ata shihen pranë detit derisa edhe njëherë e kanë dëshmur se janë një familje e lumtur. 


TË NGJASHME