HomeLifestyle

Një got verë edhe pak djath, shijoni sot më 25 korrik

Edhe ja ku jemi sërish sot më 25 korrik për të kujtuar dy nga ngjarjet më të rëndësishme.

Dita kombëtare e verës dhe djathit!

Më 25 korrik festohet kombinimi i djathit me verën. Edhe prej vitesh kjo ditë është quajtur dita kombëtare e verës dhe djathit.

Kombinimi i verës me djathin ka qenë një traditë e rajonalizuar. Shumë kultivues të verës kombinonin verën rajonale me djathin vëndas. Edhe pse preferencat rajonale mund të kenë përparësi në zona të ndryshme, mos hezitoni të pranoni sugjerimin e një sommelieri sepse skan për tu zhgënjyer kurrë. Sot merni verën tuaj të preferuar e e shoqëroni me disa copa djathi.

National Wine & Cheese Day - Mt. Nittany Winery

Dita kombëtare e gjilpërave!

Gjithashtu më 25 korrik kujtohet dita kombëtare e gjilpërave. Si rezultat, ne njohim disa mënyra për të festuar ditën!

Kuptimi i mirëfilltë i kësaj diteështë marrja e një filli dhe ta kalojmë përmes një gjilpëre qepjeje. E më pas ta përdorim për të qepur çdo gjë që na duhet.

Crafts, Crafters and Craft Supplies: Threading the Needle Day is ...

Ndaj sot merni një got vet e pak djath pë të shijuar ditën.


TË NGJASHME