HomeShowbiz

Një grua me ngjyrë fiton për herë të parë Miss Universe në Britani

Dee- Ann Kentish-Rogers sapo bëri histori. Ajo është gruaja e parë me ngjyrë që fitoi kurorën e Miss Universe në Britaninë e Madhe që nga nisja e këtij kompeticioni bukurie në vitin 1952.

Vajza 25-vjeçare është nga Anguilla, një territor britanik. Ajo do të përfaqësojë Anguillan dhe Britani në International Miss Universe/tiranapost.al


TË NGJASHME