HomeShowbiz

Një ilustrues që sheh bukurinë unike në jetën e përditshme (FOTO)

Çdo ditë e re është e mbushur plot me ngjyra të ndritshme dhe emocione të paharrueshme. Nuk jeni dakord? Ndoshta, ju thjesht jeni mësuar shumë me ta vetëm për ta vërejtur! Rutina mund të na bëjë të verbër ndaj shumë mrekullive të vogla që jeta ka për të ofruar.

Punimet e një ilustruesi të talentuar, Pascal Campion është i njohur për nxjerrjen në pah të kënaqësive shpesh të neglizhuara të ekzistencës sonë të përditshme. 

Pra, çfarë do të thotë të çmosh çdo moment që kalon? Do të thotë… 

Ndjenja e gëzimit në agimin e çdo dite të re
Ndarja e mëngjesit me dikë që e doni
Të zgjoheni në mëngjes nga “banda” juaj e preferuar
Kaloni një kohë të mrekullueshme, të mbushur me të qeshura me familjen tuaj

Duke kërcyer në shi së bashku

Të bësh surpriza për të dashurit tuaj
Bërja e një dhuratë me duart tuaja dhe sigurisht t’ja dhurosh dikujt të veçantë
Të humbësh veten në një libër të mirë, deri në atë pikë sa gati të humbasësh stacionin tënd të autobusit
Të marrë pushim nga punët e shtëpisë për t’u ulur dhe për të shfletuar albumin tuaj me foto…
Të kesh një natë komode me mikun tënd me katër putra dhe filmin tënd të preferuar
Dëgjimi dhe këndimi së bashku me muzikën tuaj të preferuar, aq me zë të lartë sa të gjithë mund ta dëgjojnë
T’ja besoni flokët stilistit tuaj të preferuar

Vëni re një yll që bie dhe shprehni një dëshirë

Kalimi i një kohe cilësore relaksi në banjën tuaj
Duke parë mrekullinë tuaj të vogël të çmuar të flejë
Përgatitja vetes një filxhan çaj të nxehtë.
Të marrësh një kohë të shkurtër nga nxitimi
Thjesht shikoni përreth dhe shijoni ajrin!  
Hapi sytë; lumturia e vërtetë ka qenë gjithmonë këtu pranë teje!
Mos harroni kurrë të vërtetën e thjeshtë – jeta është e bukur!

TË NGJASHME