HomePsikologji

Një jetë plot pozitivitet, ja si ndikon energjia e brendshme

Përditshmëria jonë ka ngjarje të mira e të këqija, momente e takime që na përcjellin energji positive e negative, na motivojnë ose na bëjnë të humbasim motivimin.

Nëse do që jeta jote të ndryshojë për mirë, duhet të nisësh pikërisht nga energjia e brendshme.

Kujdes: Nuk duhet të shtiresh apo vendosësh maska, duhet vetëm t’i lejosh vetes mendime të bukura e positive, pa bërë rezistencë.

Sa më shumë energji positive të përcjellësh aq më shumë do të tërheqësh.

Përshëndetuni pozitivisht njerëzit që takoni.

Mbani gjithnjë një buzëqeshje gati.

Mos u ankoni.

Mësoni dhe pranoni të bashkëjetoni me gabimet.

Punoni përditë për të arritur objektivat.

Clirojeni veten nga frikërat.

Mësoni të jeni të lumtur me atë që keni.

Vendosni objektiva afatshkurtra që të jenë të lehta për t’u arritur dhe qëndro vetëm në shoqërinë e njerëzve me energji pozitive.


TË NGJASHME