HomeShowbiz

Një letër përlot Jenniferin, ja nga kush vjen

Përzierja e familjeve mund të jetë e vështirë për disa, por është lehtë për Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez.

Në një intervistë JLO, e cili është fejuar me një lojtar bejsbolli në pension, foli për nje letër që ajo mori nga vajza e tij 14-vjeçare, Natasha.

“Mora letrën më të bukur nga vajza e Alex, Tashi. Dhe ajo më tha se është nder të jem vajza jote. Përsëri, fillova të qaj. Unë thjesht ndihem e bekuar që kam gjithë dinamikën që po ndodh në jetën time tani. Ju e dini, dhe së pari duke filluar me, ju e dini, duke krijuar një familje që unë gjithmonë kam kërkuar.””tha Lopez.

Lopez është nënë e binjakëve Max dhe Emme, 11 vjeç, të cilët ajo ndan me ish-burrin Marc Anthony, ndërsa Natasha dhe motra e saj, Ella, 11 vjeç janë fëmijët e Rodriguez me ish-gruan Cynthia Scurtis.

Jennifer Lopez

TË NGJASHME