HomeShëndeti

Një morg i përkohshëm është ndërtuar jashtë spitalit në New York për viktimat e virusit

Sipas New York Post, punëtorët në veshjet ushtarake ndërtuan një morg të improvizuar jashtë spitalit Bellevue në mënyrë që të përballonin rritjen e numrit të të vdekurve nga koronavirus.

Dy kamionë mjekësorë me frigorifer ishin parkuar ngjitur me spitalin ndërsa burrat të veshur me maska ??spitalore dhe veshje ushtarake krijuan një tunel me tenda të bardha. Policia e New York-ut dhe anëtarët e zyrës së Shefit të Ekzaminimit Mjekësor ishin gjithashtu të pranishëm.

Para disa vitesh në të njëjtin vend ndodhej një morg i përkohshëm për viktimat e sulmeve terroriste të 11 shtatorit.

Një burim i përfshirë në operacion konfirmoi se më shumë kamionë me frigorifer do të silleshin në Bellevue dhe spitale të tjera rreth qytetit për t’u përgatitur për më të keqen.

Guvernatori Andrew Cuomo tha gjithashtu se shteti kishte 25.665 raste të konfirmuara të sëmundjes ngjitëse, ku 14,904, (60%), janë vetëm në New York City.©Tatani/GotaNews


TË NGJASHME