HomePolitikë

Një tjetër deputet ikën nga radhët e PD-së

Alban Zeneli është kandidati i radhës i cili ka dorëzuar në KQZ formularin e dekriminalizimit, pra që do të thotë se është gati për të pranuar mandatin e deputetit. Ai vjen nga listat e PD-së në Qarkun e Kukësit, dhe duke zëvendësuar Flamur Nokën.

Zeneli është parë teksa ka shkuar në ambientet e KQZ-së për të dorëzuar formularin e ndërkohë që KQZ sot pritet që të miratojë  mandatin për 6 deputetët e opozitës, si deputetët të rinj.

Kujtojmë që javën e kaluar 4 deputetë kanë marrë mandatin dhe janë betuar në Kuvend.


TË NGJASHME