HomePolitikë

Një tjetër kandidate e LSI-së pranon mandatin e deputetit

Kandidatët të cilët po pranojnë mandatin e deputetit nga radhët e LSI-së sa vjen dhe po rriten dita ditës.

Edhe një tjetër deputete është larguar nga opozitës dhe bëhet fjalë për Enada Koçiraj e cila ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit në KQZ, ndërsa është në pritje të marrjes së mandatit.

Mësohet se Koçiraj, që do të zëvendësojë ish deputetin Shezai Rrokaj duke u bërë kështu deputetja e 10-të që merr mandatin e deputetit nga lista e LSI-së.


TË NGJASHME