HomeTeknologji

Një UFO shihet nga dritarja? Dy vëllezër shòkohen nga pamja e pazakontë në qiell

Dy vëllezër kanë mbetur të trembur pasi kanë parë një UFO të çuditshme në formë tubi që rrinte pezull mbi kopshtin e tyre të pasmë.

Ata panë objektin e çuditshëm që notonte në qiell dhe dje postuan foto në rrjetet sociale.

Ata shkruan në Reddit me emrin MassacreYKS: “Ne shikojmë yjet, na pëlqen të bëjmë fotografi amatore të qiellit etj. Kështu që edhe kur flemë mbajmë grilën ngritur, kur pamë këtë objekt të paidentifikueshëm. Grafta e kamerës qëndroi e hapur mjaftueshëm për të kapur dritën e mesme të ndezur.”

Përdoruesit e habitur të mediave sociale shpejt nxituan të japin idetë e tyre për imazhet e çuditshme që u kapën nga një iPhone 10 më 21 tetor.

Njëri shkroi: “Gjëja e gjatë duket si një satelit në orbitën e ulët të Tokës.

“Do të duhej të ishte shumë e ulët për t’u parë kaq qartë, por nuk është aq e pazakontë të shohësh satelitët pas errësirës, pasi dielli do të reflektonte mbi ta.

“E vetmja gjë që më duket e çuditshme është se është aq e ulët sa mund ta përballosh mjaft mirë. Dritat e tjera mund të jenë yje.”

Një i dytë shtoi: “Hmm, ju e dini se çfarë po ndodh është se ne po jetojmë në 2021 dhe të gjithë në univers po mbërrijnë për të parë zhdukjen tonë.”

Një përdorues madje shkoi aq larg sa të spekulonte se UFO-ja mund të jetë e ngjashme me ato që supozohet se u vunë re në 1561 dhe të dokumentuara në pikturën e UFO-ve të Nurembergut.

Personi tha: “Duket shumë i ngjashëm me objektet në pikturën e UFO-ve të Nurembergut të pamjes që ata patën në 1561.”

Piktura e Nurembergut u botua në gazeta në prill 1561 – dhe mendohet se përshkruan një pamje masive të UFO-ve./ Burimi: NY POST | GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME