HomeUdhëtime

Një vend i veçantë ku koha nuk ekziston? Ja ishulli ku mund të rigjejmë frymëzimin

Vende të largëta, nga gjithçka dhe të gjithë, për të gjetur paqen me veten dhe përqendrimin e nevojshëm.

Pas ishullit të veçantë ku koha nuk ekziston, është edhe ishulli ku mund të qëndroni falas, për të rigjetur frymëzimin.

Por, ku është ky vend?

Shkoni në veri të Evropës, në Suedi. Aty është një ishull ku mund të qëndroni falas për një javë dhe të zhyteni në mënyrë ideale në universin tuaj, duke mos u shqetësuar për shpenzimet dhe gjëra të tjera.

Ideas Island, Ishulli i Ideve, ndodhet në brigjet e Stokholmit.

Rezultate imazhesh për Ideas Island Ishulli i Ideve Stokholmit.

Ai është një ishull privat, në pronësi të shkrimtarit Fredrik Härén, i cili gjatë verës ofron falas hapësirat për një javë, për çdo udhëtar.


TË NGJASHME