HomeSociale

Njerëzit tregojnë arsyet përse protestuan sot

Problemet ekonomike dhe keq-qeverisja janë ajo i ka tërhequr njerëzit për t’iu bashkuar protestës së opozitës.

Ndoc Lasku ka ardhur nga Shkodra në Tiranë, ai thotë se dikur ka qenë emigrant, ndërkohë qe po mendon të largohet përsëri nëse gjerat nuk ndryshojnë.

Skender Segani ka ardhur nga Librazhdi, ai thotë se i kanë marrë pronat me falsifikime nga zyrtare lokale.


TË NGJASHME