HomeLajme

Njeriu më i shkurtër në botë rifiton rekordin Guinness

Njeriu më i shkurtër i botës në jetë, është rikurorëzuar së fundmi edhe pse është pak më i gjatë se kur e mori titullin herën e parë.

Kolumbiani Edward Niño Hernández, 34 vjeç, është 71 cm i gjatë dhe vuan nga hipotiroidismi.
Por ai e humbi rekordin e tij ndaj një burri nga Nepali që ishte 68 cm i gjatë dhe më pas ndaj një tjetri që ishte 63 cmi gjatë po nga Nepali.

Ata tashmë të dy kanë vdekur dhe kurora Guinness është rikthyer te Edward i cili komentoi: “Unë përdor buzëqeshjen për të sunduar botën!”


TË NGJASHME