HomeShowbiz

Njihuni me fotografen që luan me imagjinatën tuaj (FOTO)

Monica Carvalho është një fotografe e pazakontë që i pëlqen të luajë me perceptimin. Ajo ndërthur fotografi për të krijuar kolazhe të çuditshme dhe si rezultat, ne marrim imazhe të pabesueshme që mund t’ju ??shtrembërojnë mendjen dhe t’ju ??bëjnë të dyshoni në atë që shikoni.

“Mos besoni gjithçka që shihni, madje edhe kripa duket si sheqer” është ajo që fotografja thotë në faqen e saj në Instagram. Jeta është një iluzion dhe ajo mund ta provojë atë. Pra, po sikur të zhytemi në botën e pazakontë të kësaj vajze krijuese dhe të na shtrembërohet mendja për pak.

# 1 | Ky Fotografi Genius do të Luajë Me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh Trurin Tuaj Pak | ZestRadar

Monica Carvalho është një artiste fotografish, e cila është rritur në Zvicër, ka studiuar në Angli dhe tani jeton në Berlin. Ajo ka bërë fotomontazh për pesë vjet dhe aftësia e saj po zhvillohet edhe më shumë.

# 2 | Ky Fotografi Genius do të Luajë Me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh Trurin Tuaj Pak | ZestRadar

Ajo merr frymëzim për fotografitë e saj që konfuzojnë mendjen duke gjetur ngjashmëri për sa i përket ngjyrës, strukturës dhe formës. Kjo e ndihmon atë të krijojë manipulime surreale me fotot.

# 3 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Ajo e bën të gjithë punën e saj duke përdorur Photoshop-in. Dhe mund t’ju siguroj se ato nuk janë fotografi të marra nga të tjerët, ajo merr meritat për të gjitha punimet e saj…

Ajo që e bën artin e saj unik është se ajo bashkon fotografi të elementeve natyrore në fotot e pjesëve të trupit të saj (ndonjëherë pjesët e trupit të miqve të saj).

# 5 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Për shembull, ajo gjeti që dy majat e maleve në Greqi dukeshin shumë të ngjashme me buzën e sipërme; rruga për në Oksford ishte me të njëjtën ngjyrë me lëkurën e saj; kutia e zinxhirit dukej si qerpikët. Ashtu si kjo, e gjithë bota bëhet frymëzimi i saj.

# 6 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Ajo gjithashtu pëlqen të luajë me madhësitë. Ajo do t’i bënte miqtë e saj të futeshin në pëllëmbën e saj, ose ajo e shndërron “Empire State Building” në një qiri gjigand që digjet.

# 7 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Puna e saj ka të bëjë me perceptimin dhe mundësitë e pafundme të mendjes njerëzore. Secili prej nesh sheh atë që dëshiron të shohë në punën e Monikës dhe kjo është pikërisht ajo për të cilën synon sa herë që krijon një foto montazh të ri.

# 9 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Kjo është fotoja me zinxhir që përmenda më herët. Duket aq reale, sa të tremb.

# 10 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Ne ndoshta nuk jemi gjeni të Photoshop-it, por jemi vërtet kuriozë se si e bën ajo, pra teknikat dhe të gjithë procesin në përgjithësi.

# 11 | Ky Fotografi Genius do të Luajë me Imagjinatën Tuaj Dhe Do Të Dredh pak Trurin | ZestRadar

Gjithsesi, pavarësisht nëse jeni një fotograf vetë ose thjesht një entuziast i dashuruar me artin, shpresoj të keni shijuar veprat e çmendura të Monica Carvalho-s së mahnitshme.


TË NGJASHME