HomeUdhëtime

Njihuni me piloten e famshme Kanadeze

Kjo është pilotia Emilie Christine, 31 vjeçe nga Toronto, Kanadaja. Ajo është bërë tepër e njohur në rrjetin social Instagram.

Canadian pilot Emilie Christine, who has over 38,000 followers on Instagram after sharing pictures of her globetrotting
Pilotia Kanadeze Emilie Christine ka më shumë se 38.000 ndjekësa në Instagram. Emilie e mori licencën si pilote në aviacioninin publik në vitin 2012.
Emilie has been a pilot for eight years after getting her licence in 2011. She got her commercial pilot's licence in 2012
Emilie ka 8 vite që është pilote për aviacioni publik.
Emilie shares pictures of her travels around the world. Here she is pictured posing on the beach in Antigua
Emilie poston gjithashtu foto nga udhëtimet e shumta nëpër botë.
Emilie on rocks on the Croatian coast
Emilie only decided in her mid-20s that she was going to pursue a career in flying. She is pictured here canoeing in Croatia, one of the latest of the 35 countries she has visited
Emilie kishte vendosur në moshën 20 vjeçare se çfarë profesioni do kishte ndjekur. Në këtë foto ajo po bën xhiro me kanoe në Kroaci.
One of the things Emilie loves most about her career are the travel opportunities. She is pictured here in Rwanda
Një nga gjërat që preferon Emilia më tepër nga puna është liria për të udhëtuar dhe vizituar vende të reja. Në këtë foto ajo po bën kanoe në Rwanda.
One of the snaps Emilie has shared on Instagram. It shows her in Australia

Në këtë foto ka qenë në Australi.

Emelie said: 'I absolutely love exploring and traveling and being able to reach the entire world makes me feel so free'
Emilie tha se adhuron të udhëtoj dhe të eksploroj vende të reja.
On her latest trip, Emilie visited Croatia, which she says is one of her favourite countries.
Në një prej udhëtimeve të saj ajo vizitoi Kroacinë.
Emilie in Croatia
Emilie tha se Kroacia është një prej vendeve të saj të preferuara.
So far, Emilie has visited countries including Iceland, France, Germany, Switzerland, Italy, Peru, Costa Rica, Cuba, the Republic of the Congo, Australia and the Bahamas
Emilie tha se kishte vizituar vende të tilla si Islanda, Francë, Gjermani, Zvicër, Itali, Peru, Kosta Rika, Kuba, Republika e Kongos, Australia dhe Bahamas.
Talking about her career, Emilie said: 'It feels very empowering to know that I've made it this far in this industry, but it is thanks to all the women ahead who have paved the path for all of us'
Emilie poses next to a flight simulator
Emilie më parë punonte si fiziotereapiste.
Emilie had been working as a massage therapist but then decided to become a pilot
Më pas vendosi të behej pilote në aviacionin publik.
Emilie flies a Dash 8-Q400 plane and has anywhere between 12 and 16 flights each week. She works for Canadian airline Westjet
Emilie bën 12 deri në 16 fluturime në javë dhe punon për kompaninë Kanadeze Westjet.
When it comes to being a pilot, Emilie says: 'It may seem overwhelming, like you can't see the end or like it's too challenging, but if you keep going, every single day, you'll be amazed at how far you've come when you look back'

TË NGJASHME