HomeLifestyle

Njihuni me skulptorin spanjoll që i jep jetë gurit (FOTOGALERI)

Skulptori spanjoll José Manuel Castro López nuk ka frikë të eksperimentojë dhe të ndryshojë idetë e njohura sipas dëshirës së tij. 

Në skulpturat e tij të dorës, të cilat janë gdhendur me shkathtësi nga kuarci dhe graniti, ai i bën objektet e forta të duken si të lakueshme dhe të buta.

Mjeshtri thotë se ai mendon për veten e tij më shumë si një druid sesa një skulptor, pasi përpiqet të lidhet me secilin gur dhe t’i japë frymë jete. 

José nuk del më përpara me projektin për punimet e tij, duke llogaritur në frymëzimin për të goditur gjatë procesit.

Ju ftojmë të shikoni këta ‘gurë të butë’ të pazakontë nga afër, mjafton të shfletoni galerinë.


TË NGJASHME