HomeSociale

Njoftimi i rëndësishëm, çelet sot thirrja e dytë për …

Kryeministri Edi Rama me anë të një statusi në facebook ka njoftuar se sot është çelur thirrja e dytë për punësimin e ekselentëve.

Sipas Ramës kjo është një tjetër mundësi për më të mirët, që të punojnë në administratën shtetërore, vetëm në bazë të meritës.

Kryeministri Edi Rama në Facebook:

THIRRJA E DYTE për punësimin e ekselentëve u çel sot?

Një tjetër mundësi për më të mirët, që të punojnë në administratën shtetërore, vetëm në bazë të meritës? Pas rezultatit pozitiv shumë inkurajues të Thirrjes së Parë, gati për një tjetër prurje të re në administratë dhe këtë herë duke e shtrirë rrezen deri tek ekselentët e vitit 2015?

#PaktipërUniversitetin?
#ShqipëriaqëDuam???

Rama Fb

TË NGJASHME