HomeRajon

Njohja e Kosovës, Gjuriç jep mesazhin e prerë

Prishtina do të duhet të përmbushë angazhimet e saj, tha drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriç.

Sipas tij, “e vetmja gjë në mendjen e Prishtinës është statusi dhe njohja nga Serbia, porse asgjë nga kjo nuk do të ndodhë”.

“Nuk do të ketë zgjidhje të lehtë dhe të qëndrueshme për çështjen e Kosovës. Kjo nuk do të na ndryshojë dhe çdo mbështetje për serbët në Kosovë do të jetë edhe më e fortë”, tha Gjuriç për Veçernje Novosti.


TË NGJASHME