HomeTeknologji

Nokia 9 shënon moment historik, vjen me pesë kamera

Nokia 9 duket i vendosur për të shënuar një moment historik të rëndësishëm në garën e telefonave për numrin gjithnjë e në rritje të kamerave në pjesën e prapme të telefonave premium – me sistemin e parë me pesë kamera.

Informatori i besueshëm në Twitter, OnLeaks, ka punuar në bashkëpunim me 91Mobiles për të prodhuar një dizajnim tre-dimensional të telefonit të paparashikuar Nokia.

Këto modele janë paraqitjet kompjuterike të një produkti nga projektuesit gjatë krijimit të një produkti të ri dhe shpesh u dërgohen palëve të treta për t’u mundësuar atyre që të dizenjojnë mbështjellësit dhe aksesorët.

Sipas informatave mbi Nokia 9, telefonat e gjeneratës së ardhshme do të organizojnë lente pesë kamera në një strukturë rrethore së bashku me blicin LED, si dhe një sensor të zi misterioz.

Për fat të keq, nuk dihet ende se çfarë do të bëjë secila nga kamerat.


TË NGJASHME