HomeShowbiz

Nuk do i besoni syve: Familja Kardashian ndjek këto rregulla gjatë xhirimeve

Familja më e famshme në botë, “Keeping up with të Kardashians” nuk është më kot më e ndjekura në botë. Ato janë gjatë gjithë kohës në syrin e publikut dhe ndiqen për lëvzijen më të vogël që bëjnë.

Pas gjithë çfarë shihni në Keeping Up with the Kardashians fshihen rregulla dhe rutina të lodhshme e të egra deri në çmenduri.

Më e rëndësishme se gjithçka tjetër për klanin Kardashian-Jenner është të jenë të vërteta dhe duhet ta realizojnë me çfarëdo lloj çmimi.

 1. Të gjithë duhet të bien dakord me faktin që Kim paguhet më shumë se të gjithë.
 2. Të gjithë duhet të firmosin kontrata paraprakisht
 3. Kris Jenner është çdo ditë me flokë të krehura dhe make up profesional.
 4. Rregulli më i rëndësishëm: ndriçimi! Kur xhirojnë Kris, drita duhet të jetë gati gati verbuese!
 5. Kim shpenzon dy orë çdo ditë për t’u lyer.
 6. Dadot e fëmijëve nuk shfaqen kurrë në asnjë episod.
 7. Ato xhirojnë 10-12 orë çdo ditë.
 8. Familja Kardashian i paguan vetë pushimet që shihni nëpër “KUWTK”.
 9. Çfarë thotë Kim është e drejtë!
 10. Ambientet e brendshme janë shtëpitë e tyre të vërteta, por ato të jashtmet jo.
 11. Nëse skenat bëhen shumë emocionale, ato ndërhynë për t’i edituar.
 12. I gjithë stafi duhet të jetë në shtëpinë e Kris non stop.
 13. Disa prej dramave ndodhin vërtet papritur.
 14. Kanye nuk është i detyruar të filmojë.

TË NGJASHME