HomeTeknologji

Nuk është hotel luksoz! Jemi brenda kroçerës gjigande ‘Virgin’

Kroçera në pronësi të Richard Branson, biznesmenit të njohur britanik, themeluesit të “Virgin Group”, është prezantuar në Dover.

Kroçera është një nga 4 anijet e Virgin Voyages që do të dalin në lundrim.

Daily Mail ka publikuar foto dhe detaje nga kroçera gjigante dhe luksoze.

Mbi 1300 kabina, 78 suita, bare, pista vrapimi, palestër, të gjitha së bashku të krijojnë përshtypjen se ndodhesh në një hotel luksoz e jo mbi ujë.

Kompania e njohur “Roman and Williams” ka ndihmuar në projektimin e kësaj kroçere.


TË NGJASHME