HomeShowbiz

Nuk ka më kthim pas! Ed Sheeran heq dorë nga muzika për tu marrë me prodhimin e birrës

Eshtë përfolur disa herë që Ed Sheeran do hiqte dorë nga muzika mirëpo këtë rradhë duket se është përfundimtare.
“The Daily Mail” raporton se këngëtari britanik dëshiron që tanimë të merret me biznes dhe pikëirsht me prodhimin e birrës.

Mendohet se 29-vjeçari po ndërton një kompani birre për të furnizuar ‘pub-in’ që ndërtoi për vete në Suffolk.

Sipas raportimeve, Ed ka porositur një grumbull pajisjesh për prodhimin e birrës që ai në këtë mënyrë të krijojë markën e tij të birrës.

Ai e ndërtoi ‘pub-in’ në vitin 2017 dhe i vuri emrin e gruas së tij, Cherry Lancaster Seaborn, me të cilën u martua në janar të 2018-ës.


TË NGJASHME