HomeLajme

Nuk ka përdorur sapun prej 4 vitesh, doktori këshillon njerëzit: “Larja e duarve nuk është e mirë për shëndetin”

Doktori James Hamblin i cili nuk ka përdorur sapun prej 4 vitesh ka një këshillë për të gjithë njerëzit.
Ai mendon se larja nuk është e mirë për shëndetin tonë ka këmbëngulur që ai nuk mban erë.
Doktori nga New York, u shfaq në emisionin britanik ‘This Morning’ ku u shpreh se larja e ‘miliona mikrobeve’ mund të ketë pasoja shumë negative për shëndetin.

Doktori përdor ndonjëherë ujë për tu pastruar, por kurrë nuk përdor sapun që prej 4 vitesh. Ai pretendon se ekosistemi i trupit të tij ka arritur në një gjendje të qëndrueshme dhe tashmë nuk mban më erë.

Shikuesit u frikësuan nga këshillat që ai i dha për publikun dhe për më tepër në mes të një pandemie.


TË NGJASHME