HomeSport

Nuk mund të besoni se çfarë biznesi ka hapur Ronaldo

Cristiano Ronaldo nuk largohet tërësisht nga Madrid! Risultati immagini per Cristiano ronaldo biznes

Edhe pse e la Real Madrid për të kaluar në Juventus, Cristiano Ronaldo, nuk është tërhequr krejtësisht nga kryeqyteti spanjoll. Ai do ta vazhdojë karrierën futbollistike në Itali, kurse në Madrid do të merret me një biznes.Risultati immagini per Cristiano ronaldo biznes

Ylli portugez ka filluar një biznes të ri. Ai ka formuar një klinikë për transplantin e flokëve.

Ylli i Juventus ka inaguruar në Madrid një qendër për transplantin e flokëve, qerpikëve dhe mjekrës. Por, ai nuk është pronar i vetëm i këtij biznesi, pjesa e tij është vetëm 50 për qind e aksioneve.Risultati immagini per Cristiano ronaldo biznes

Biznesi që pritet të sjellë miliona euro të hyra ka mbetur në duart e Georgina Rodriguez për shkak se Ronaldo ka angazhime në Itali tek Juventus.

Vlen të përmendet se Spanja është vendi i dytë ku njerëzit vuajnë nga humbja e hershme e flokëve.

 


TË NGJASHME