HomeShowbiz

Obama: Vajzat e mia janë shumë më të mençura se unë në moshën e tyre

Ish- Presidenti Barack Obama ka zbuluar se vajzat e tij Sasha dhe Malia janë “shumë më të mençura dhe më të sofistikuara dhe të talentuara” sesa ai ishte në të njëjtën moshë.

Babai krenar i tha CNN se pjesëmarrja e vajzave të tij në protestat e Black Lives Matter pas vrasjes së George Floyd në vitin 2020 i dha atij një “burim të madh” të “optimizmit”.

“Vajzat e mia janë shumë më të mençura dhe më të sofistikuara dhe të talentuara se unë në moshën e tyre,” tha ai.

Ai shtoi: “Kur njerëzit flasin për … si mendoj unë për trashëgiminë time, e dini, një pjesë e saj janë fëmijët që u rritën gjatë tetë viteve që unë isha president.”

“Ekzistojnë një mori supozimesh themelore që ato [Sasha dhe Malia] bëjnë për atë që mund dhe duhet të jetë vendi, të cilin unë mendoj se ende po qëndrojnë. Ato ende e besojnë atë. Dhe ato janë të gatshme të punojnë për të, ”tha ai.

Muajin e kaluar, presidenti i 44-të i Shteteve të Bashkuara bëri shaka për ndikimin e qëndrueshëm që kishte mbi vajzat e tij prania e vazhdueshme e agjentëve të Shërbimit Sekret gjatë viteve të adoleshencës së Sasha dhe Malia.


TË NGJASHME