Botë Lajme Sociale

OBSH: Plastika në ujë nuk është një kërcënim aktual

Mbetjet e plastikës kamë pushtuar botën ku së fundmi ato u vërejtën edhe tek reshjet.

Kjo situatë ka bërë që Organizata Botërore e Shëndetit të bëjë një studim mbi efektet që sjell plastika në shëndetin tonë.

Plastika e cila ndodhet në ujin e pijshëm nuk paraqet rrezik shëndetësor aktual, thotë OBSH. Gjithashtu OBSH thekson se ka ‘informacione të kufizuara’ mbi çështjen dhe se studime më të detajuara do të bëhen në të ardhmen.

“Ne urgjentisht duhet të dimë më shumë”, tha organi i Kombeve të Bashkuara.

Related posts

Bebe Rexha duket tërheqëse në kostum të bardhë dhe rrëmben vëmendjen me flokët

Tatani

Gjonaj: Nuk ka kthim pas për reformën në drejtësi

Xhensila Gotanews

Kuvendi në debat, Basha në konferencë: Vendi po shkon drejt një grushti shteti

Xhensila Gotanews
Na Kontaktoni!