HomeShowbiz

Olga Kurylenko thotë se është ‘shëruar tërësisht’ nga koronavirusi

Olga Kurylenko, modelja me origjinë nga Ukraina, e cila luajti së bashku me Daniel Craig në “Quantum of Solace”, njoftoi në Instagram të dielën se u shërua plotësisht nga coronavirusi.

Ajo u tha ndjekësve të saj se pjesën më të madhe të kohës e kaloi në shtrat, gjatë javës së parë pas diagnostikimit me ethe dhe dhimbje koke.

Javën e dytë, tregoi se iu shfaq një “kollë e lehtë” dhe se ende ndjehej shumë e lodhur, megjithëse në fund të kësaj jave bëri të ditur se ndjehej shumë më mirë.

View this post on Instagram

Hello everyone! I’m feeling better today. My fever is gone! I hear people can’t figure out where I currently am. I’m in London! How do I know it’s coronavirus and not just a flu? I did a test for coronavirus which came back positive. What are the medicines that doctors prescribed as treatment? NONE! I was told to take paracetamol in case my fever was too high and if I was in too much pain. However, I do take vitamins and supplements. Please note that these vitamins do NOT cure Coronavirus but only help the immune system be stronger in order to fight! here is what I’m taking: Pantothenic Acid- Vitamin B5, also called pantothenic acid and pantothenate, is vital to living a healthy life. Like all B complex vitamins, B5 helps the body convert food into energy. Vitamin E – is a fat-soluble, essential nutrient with anti-inflammatory properties. Vitamin E helps support the immune system, cell function, and skin health. It’s an antioxidant, making it effective at combating the effects of free radicals produced by the metabolism of food and toxins in the environment. Vitamin C – goes without saying I hope! Curcumin (or Turmeric) – anti- inflammatory, antioxidant. Zinc – helps immune system fight bacteria and viruses. I also take colloidal silver but please be careful taking it as some websites have warnings about it as not everyone can take it. Please check if you can take it or you might have health complications. I also take Cell Food but again please check websites online about it as certain people aren’t recommended to take it! Good luck everyone! ?????? ?? ???????: ??????, ??????? ??? ?????! ??????????? ??????. ? ???????? ? ???????! ??? ? ????, ??? ? ???? ???????????? ??? ??????? ???? ? ????????, ??????? ???????? ??????????. ????? ??? ????????? ???????? ????????! ??????? ?????? ???? ??????????? ??? ??????? ??????????? ? ?????, ??? ? ? ??????. ??? ????????? ?????????? ? ??? ????????? ????????: ??????? ?, ?, ?, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. ????????! ??? ???????? ?? ????? ???????????!!! ??? ?????? ????? ?????? ???????? ??????? ???????? ? ???????? ? ????????? ???? ??? ?????? ???????? ?????????????. ???? ??? ??? #coronavirus #???????????

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

“Unë jam mirë! Dhe tani thjesht po shijoj këtë kohë të mendoj për shumë gjëra dhe të kaloj kohë me djalin tim”, ka shkruar Olga në një postim të shpërndarë në Instagram.

Aktorja iu bashkua personazheve të shumta publike, të cilët janë diagnostikuar me COVID-19.

Përhapja e coronavirusit ka sëmurë më shumë se 339,259 njerëz në të gjithë botën dhe ka lënë më shumë se 14,000 të vdekur, ndërsa me mijëra raste të reja konfirmohen çdo ditë.


TË NGJASHME