HomeTeknologji

ONOMA/ Hoteli i parë inteligjent ndodhet shumë pranë nesh

ONOMA Hotel ka një kapacitet prej 83 dhomash dhe gjithsej 164 shtretër.

Një ndërtesë tetëkatëshe në rrugën 24 Monastiriou u zgjodh strategjikisht si vend ideal në qendër të qytetit të Selanikut dhe u kthye në një hoteli me emrin ONOMA (që do të thotë “emër” në anglisht).

Vizitorët në qytetin e dytë më të madh të Greqisë, Selanikut, do të jenë në gjendje të provojnë hotelin e parë inteligjent me pesë yje nga gushti i vitit 2020.

Falë teknologjisë së zgjuar, hoteli do t’u ofrojë mysafirëve shërbime plotësisht të personalizuara, që ofrojnë ushqim për secilin individ që dëshiron.


TË NGJASHME