HomePolitikë

Opozita e re, KQZ u jep mandatin tre kandidatëve të rinj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka dhënë mandatin e deputetit tre kandidatëve Selami Jenishehrit, Besnik Troplinit dhe Suzana Topit.

Suzana Topi është kandidate në listën e Elbasanit nga radhët e LSI-së, Selami Jenishehri i cili është Kryetari i Partisë Bashkimi Popullor i Pensionistëve të Shqipërisë dhe Besnik Troplini i Ballit Kombëtar.

Betimi i tre deputetëve të rinj pritet të bëhet në seancën plenare të radhës. Ndërsa kujtojmë se numri i deputetëve të opozitës së re ka shkuar në 117.


TË NGJASHME