HomePolitikë

Opozita e re, tre kandidatë të tjerë marrin mandatin e deputetit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka dhënë mandatin e deputetit tre kandidatëve të tjerë nga listat e PD dhe LSI-së.

Kanë marrë mandatin Vasil Sterjofskit nga lista e PD Korçë, Edmond Stojku nga LSI, Tiranë dhe Halit Valteri nga lista e PD, Tiranë.

Ndërsa pritet që tre deputetët e rinj të opozitës të bëjnë betimin në seancën plenare në Parlament.


TË NGJASHME