HomeShowbiz

Orlando Bloom bëri një tatuazh me kodin Mors për djalin e tij dhe ekspertët thonë se është i gabuar

Orlando Bloom na tregoi tatuazhin e tij të ri me pika, numra dhe viza që nënkuptonin një kombinim nga kodi Mors.


“Tatuazh i ri, a mund ta gjeni se kush është?”, – shkruajti ai.

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on


Shumë shpejt fansat menduan se pikat dhe vizat ishin një kod Mors që kishin kuptimin e emrit të djalit të tij, Flynn. Numrat duket se tregojnë datën dhe orën kur ai ka lindur.
Megjithatë, disa fansa me sy të mprehtë thanë se në fakt kodi duket sikur ka kuptimin e emrit “Frynn” në vend të “Flynn”.

Instagram (Photo: Instagram)
Instagram (Photo: Instagram)
Instagram (Photo: Instagram)
Instagram (Photo: Instagram)
Instagram (Photo: Instagram)

Gazeta HuffPost u konsultua me disa ekspertë të kodit Mors në lidhje me këtë situatë. Roy Henrichs doli vullnetar dhe tha se Bloom “po tërheq vëmendjen e të gjithëve por në të vërtetë ky tatuazh nuk tregon asgjë, ndoshta është thjeshtë një dizajn me stil”.

Gjithsesi gjesti i Bloom duket mjaft i ëmbël. Jepi Orlando, shijoje tatuazhin tënd të ri. Vetëm se herën tjetër kontrolloje dy herë përpara se ta bësh.G.TATANI


TË NGJASHME