HomeSociale

OSHEE: Disa zona nesër pa drita

Disa zona në Tiranë do të kenë shkëputje të energjisë elektrike për disa orë, ditën e nesërme me 11 tetor.

Sipas OSHEE, shkëputja e energjisë vjen si pasojë e punimeve në rrjet.

Zonat dhe orari:

11 tetor

09:00 – 15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”, “Odhise Paskali”, “Hoxha Tasim”

09:00-13:00

Pjesërisht rruga “Muhamet Gjollesha” pranë “21 Dhjetorit”


TË NGJASHME