HomeSociale

OSHEE: Ja zonat ku do ndërpritet energjia elektrike

OSHEE ka njoftuar se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, sot më 14 tetor do të stakohet sërish energjia në disa zona në kryeqytet.

Këto janë zonat dhe oraret si më poshtë:

09:00-12:30

rruga “Merdar Shtylla”

9:00-15:00

rruga “Mahmut Xhelili”

09:00 – 13:00

zona tek Kopshti Zoologjik pjesërisht


TË NGJASHME