HomeSociale

OSHEE: Ja zonat që do të kenë ndërprerje energjie

OSHEE nëpërmjet një njoftimi ka bërë me dije se cilat zona do të kenë ndërprerje energjie më 14 dhe 16 dhjetor.

Kjo ndërprerje vjen si pasojë e rikonstruktimit të banesave,

Pershendetje, Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 14 dhe 16 Dhjetor

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 14 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

14 dhjetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Ismail Qemali”, “Vaso Pasha”

09:00-13:30

zona Valias pjeserisht.

16 dhjetor

09:00-13:30

Bathore pjesërisht


TË NGJASHME