HomeLajme

OSHEE: Këto zona të Tiranës do jenë pa drita

OSHEE ka bërë të ditur se ditën e sotme do të ketë sërish ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë, për shkak të disa punimeve që po kryhen.

Pa drita do të mbesin nga ora 09:30-15:00 zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht, rruga “Petro Marko”, rruga “Ibrahim Ndroqi” pjesërisht dhe 09:00-15:00 rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Qazim Vathi”, rruga “Odhise Grillo”.

Njoftimi i plotë:
Njoftim për abonentët Tiranë
Vijojnë punimet për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë.
Gjatë ditës së sotme 21 maj do të punohet në 2 kabina
09:30-15:00
zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht, rruga “Petro Marko”, rruga “Ibrahim Ndroqi” pjesërisht
09:00-15:00
rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Qazim Vathi”, rruga “Odhise Grillo”


TË NGJASHME