HomePolitikë

Padia e PD-LSI për anëtarët në KZAZ, Kolegji Zgjedhor jep vendimin

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar padinë e PD dhe LSI për të dërguar anëtarë në KZAZ. Vendimi i Kolegjit Zgjedhor është që PD dhe LSI nuk mund të çojnë anëtarë në KZAZ.

Më 18 maj sekretari zgjedhor i PD-së Ivi Kaso, së bashku me përfaqësuesin e LSI shkuan në KQZ dhe dorëzuan listën e anëtarëve të opozitës në KZAZ.

Por në mbledhjen e radhës më 23 maj, KQZ u refuzoi listën duke vendosur që të mos regjistrojë komisionerët e Partisë Demokratike si dhe të LSI-së.


TË NGJASHME