HomePolitikë

Paketa e Zgjeruar, Rama: Kanë përfituar 169 mijë e 900 qytetarë

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se nga paketa e zgjeruar ekonomike për pandeminë kanë përdituar në total rreth 170 mijë qytetarë.

Kjo paketë e zgjeruar, e cila kishte për synim mbështetjen ekonomike me një pagë lufte të atyre që humbën punët gjatë izolimit dhe pandemisë.

STATUSI NGA EDI RAMA

 Vlorë – Anila Denaj, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë në turin e komunikimeve të drejtpërdrejta me biznesin.

“Stamplast”, është prodhues i aksesorëve të duraluminit, eksportues në Itali dhe rajon, që falë angazhimit të Qeverisë Shqiptare ka përfituar lehtësim në tregti dhe akses në tregjet e huaja.

 0 mijë e 548 qytetarë kanë përfituar nga Paketat e Qeverisë Shqiptare në Qarkun Vlorë.

 Deri më sot 169 mijë e 900 qytetarë dhe 46 754 biznese kanë përfituar nga Paketa e Zgjeruar prej 40 mijë lekë

K.S/GotaNews


TË NGJASHME