HomeModa

Palltot që do të jenë në modë këtë dimër

Fundi i vjeshtës ka trokitur dhe i ftohti po mbizotëron kudo. Por në përpjekje për të gjetur pak ngrohtësi në veshjet tona duhet të kujdesemi edhe për look-u tonë të dukemi sa trendy dhe IN me tendencat e fundit .Shtëpitë e Modës na këshillojnë pallto të gjata, ku mesa duket ngjyra gri është mbizotëruese. Ndërsasugjërojnë ngjyrën e bardhë dhe të argjentën. Më poshtë mund të shihni tendencat 2019-2020.


TË NGJASHME