HomeShowbiz

Pamja unike e këtyre binjakeve ka mahnitur njerëzit (Foto)

Gjërat nuk duhet të jenë shumëngjyrëshe që të jenë të paharrueshme. Kjo është provuar edhe një herë nga një çift binjakesh simpatike albino të cilat, siç rezulton, ka të ngjarë ta kthejnë botën e modës në anën e tyre në të ardhmen e afërt.

Njihuni me Lara dhe Mara Bawar. Vajzat janë në qendër të një projekti fotografik të quajtur “Lule të Rralla”, të cilin fotografi Vinicius Terranova zbuloi bukurinë e tyre unike.

Shanset që një fëmijë të lindë me albinizëm janë 1 në 17,000. Pra, është pothuajse e pamundur të imagjinohet sa e vogël është gjasa që dikush të lindë binjakë albino.

Me pamjen e tyre magjepsëse, nuk është çudi të kupyosh se këto vajza 11-vjeçare nga një familje e zakonshme braziliane kanë tërhequr interesin e fotografëve të famshëm.

Binjaket tashmë kanë arritur të bëhen modele për marka të ndryshme dhe revista të modës.

Lara dhe Mara kanë edhe një motër tjetër, Sheila, e cila nuk është albine.

Sheila duket pothuajse tamam si motrat e saj binjake, përveç ngjyrës së lëkurës. Efekti është ai i shikimit të një aparati fotografik të Lara dhe Mara.

“Këto vajza shprehin në mënyrën e tyre unike se sa e larmishme, madhështore dhe e përsosur mund të jetë bukuria”, thotë Vinicius. Është e vështirë të mos pajtohesh me të!


TË NGJASHME