HomeLajme

Pamje fantastike, Live nga planeti Mars

Curiosity Rover, quhet roboti i NASA-s, që është vendosur në sipërfaqen e planetit Mars. Falë vendosjes së këtij roboti, është bërë e mundur kapja e panoramës së planetit “të kuq” në një rezolucion shumë të lartë. E vendosur që prej festës së Falenderimeve dhe deri më tani është bërë e mundur mbledhja e më shumë 1.000 imazheve.

Për më shumë ju ftojmë të shikoni se çfarë pamjesh fantastike ofrohen nga planeti Mars:


TË NGJASHME