HomeSociale

Pamjet nga ajo që po ndodh tek Shkëmbi i Kavajës, reagon Rama

Me pamjet e ndryshimit që po merr zona e Shkëmbit të Kavajës, kryeministri Edi Rama ka edhe një mesazh për të paduruarit.

Sipas tij, “Gur gur bëhet muri dhe mur mur bëhet kalaja, thotë Populli, paçka se të kërkosh sot durim, pas aq shumë vitesh të shkuara mbrapsht, duke i’a futur kot e shkatërruar medemek për të ndërtuar, është si të kërkosh ujë në shkretëtirë?”

POSTIMI

“Vazhdon çdo natë edhe gjatë sezonit veror, sistemimi i rrugëve dhe vendosja e ndriçimit në zonën turistike të Shkëmbit të Kavajës, ku katrahurës, pluhurit, errësirës, xhunglës 30-vjeçare të ndërtimeve pa hesap përgjatë brezit bregdetar, po i ze vendin hap pas hapi, një rrjet normal infrastrukture falë Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane?

Gur gur bëhet muri dhe mur mur bëhet kalaja, thotë Populli, paçka se të kërkosh sot durim, pas aq shumë vitesh të shkuara mbrapsht, duke i’a futur kot e shkatërruar medemek për të ndërtuar, është si të kërkosh ujë në shkretëtirë?”

67945480_10156911180656523_717871609926385664_n
69369553_10156911180611523_5201158361269141504_n
68407268_10156911180606523_2966471093155528704_n
67933667_10156911180531523_1376231684847960064_n
68574677_10156911180521523_5707227030542614528_n
68307061_10156911180451523_4808981470087479296_n
67967864_10156911180441523_2603626625287323648_n
67917876_10156911180386523_2967190856659894272_n

TË NGJASHME