HomeSociale

Panariti i LSI-së: Emergjencë kombëtare

Nisur nga një anketë e fondacionit gjerman Friedrich Ebert për Edukimin e të rinjve në Evropën Juglindore, ku 285 mijë shqiptarë planifikojnë të ikin nga vendi në vitet në vijim (shumica prej tyre të rinj), ka reaguar përmes një postimi në Facebook, Edmond Panariti, ish-ministri i Bujqësisë.

“Vula e deshtimit! Eksod i ri! Afer treqind mije shqiptare pergatiten te braktisin vendin. Shumica te rinj rreth 40 përqind e totalit. Kete ka nxjerre studimi me i fundit i fondacionit “Friedrich Ebert”. Te paret, edhe ne zbrazjen e trurit ne Evropë. Vendi mpaket dhe plaket! Shumë me teper hemorragji se fqinjet tane dhe rajoni. Kjo eshte emergjencë kombëtare”, shkruan ai.


TË NGJASHME