HomePolitikë

Partia ‘Zgjidhja’ regjistrohet për zgjedhjet lokale

Partia “Zgjidhja” e drejtuar nga Koço Kokëdhima ka vendosur që të regjistohet si subjekt elektoral për zgjedhjet lokale të 30 qershorit.

Forumi Kombëtar i Partisë Zgjidhja vendosi që:
1-Të rregjistrohet Partia si subjekt elektoral për zgjedhjet vendore 2019.
2-ZGJIDHJA nuk shkon në zgjedhje jogjithëpërfshirëse.
3-Reforma zgjedhore duhet të bëhet përpara mbajtjes së zgjedhjeve vendore dhe atyre parlamentare.


TË NGJASHME