HomePolitikë

Një ditë para protestës së opozitës, si e nis ditën Kryeministri

Një ditë para protestësopozitës, kryeministri Edi Rama ka postuarfaqen e tij zyrtare një video nga Durrësi, të shoqëruar me një shkrim ku krahason situatën e shëndetësisë në këtë qytet sot me kohën kur në pushtet ishte Partia Demokratike.

Ai e përkufizon protestën e nesërme si një tentativë për të kërkuar kthimin mbrapa, ndërkohë që sot po rilind organizmi i vdekur i shërbimit mjekësor.

“MIRËMËNGJES 

dhe duke ju sjellë para syve se ku ishim në mes të Durrësit, kur shëndetësinë e qeverisnin ata që kanë dalë rrugëve për të kërkuar kthimin mbrapa, e ku jemi sot falë përpjekjeve të stërmundimshme për ta rilindur organizmin e vdekur të shërbimit shëndetësor, ju uroj një ditë të mbarë”, përfundoi Rama.


TË NGJASHME