HomePolitikë

Pas marrëveshjes për reformën zgjedhore/ PD me axhendë të ngjeshur, mbledh nesër Kolegjin e Kryetarëve dhe Kryesinë

Një ditë pas arritjes së marrëveshjes mes opozitës joparlamentare dhe mazhorancës, të cilët u ulën në një tryezë për reformën zgjedhore, PD do të vijojë nesër një sërë takimesh.

Kolegji i Kryetarëve të degëve të Partisë Demokratike do të mblidhet në një mbledhje, e cila është parashikuar që të mbahet gjatë pasdites. Po ashtu bëhet e ditur se nesër do të mblidhet Kryesia dhe grupi parlamentar i PD-së.

Mbledhja në fjalë do mbahet rreth orës 19:00.


TË NGJASHME