HomePolitikë

Pas Parlamentit, protestuesit marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme

Nga Drejtorisë së Policisë, protestuesit po zhvendosen para Parlamentit. Pas qëndrimit për disa minuta përpara ndërtesës së Parlamentit, protestuesit e opozitës janë nisur drejt Ministrisë së Brendshme.

Përpos motit të keq protestuesit nuk kanë ndaluar së protestuari.

Tek Parlamenti, përveç hedhjes së kapsollave, nuk pati konfrontime midis protestuesve dhe policisë.


TË NGJASHME