HomeSociale

Pas protestës/ Rikthejnë normalitetin punonjësit e bashkisë

 Pas çdo proteste pas mbeten shenjat e një kaosi.

E me largimin e protestuesve, nisin menjëherë nga puna punonjëset e Bashkisë së Tiranës për pastrimin dhe rikthimin e normalitetit për qytetarët.

Në funksion të pastrimit shkuan edhe mjetet e pastrimit si dhe botet me ujë për të bërë larjen e rrugës, duke e rikthyer atë në gjendjen e mëparshme dhe në shërbim të qytetarëve.


TË NGJASHME