HomeShowbiz

Pas suksesit, Maluma tregon vështirësitë e tij

Maluma zhvilloi një interes për muzikën në një moshë të re dhe filloi të krijojë këngë në moshën 16 vjeç.

Ai sot definon muzikën e tij si pop urban, dhe ka arritur të ndajë skenën me të madhen Madonna.

Maluma shprehet se: “Industria amerikane nuk po i kushtonte vëmendje muzikës latine” , 25 vjeçari synon jo vetëm të bëhet i suksesshëm në SHBA, po edhe të krijojë një brend botëror.

Maluma shprehet se nuk dëshiron të sfidojë asnjë këngëtar amerikan. Ndjej se mund ta pushtoj botës kështu siç jam.”


TË NGJASHME