HomeShowbiz

Paskemi gabuar! Rihanna nuk qenka perfekte

Kur shohim Rihannën, mund të mendojmë se ajo është një femër e përsosur që arrin të bëjë cdo gjë. Sigurisht që bazohemi tek karriera e saj si këngëtare dhe sipërmarrëse.

Me shumë punë dhe vullnet, Rihanna ia doli të bëhej një prej femrave më me influencë në botë. Por ka një gjë që nuk di ta bëjë fare dhe këtë e ka zbuluar komediani Seth Meyers.

I ftuar në “The Tonight Shoë Starring Jimmy Fallon”, ai rrëfeu një histori nga takimi i tij me Rihannën.

Jimmy: A ka një gjë që ajo nuk e bën mirë?

Seth: Ajo, në një moment, mori telefonin tim dhe bëri një mori fotografish, ndërsa ne po pinim. Por kur shkova në shtëpi dhe i shikova, thashë më vete, ‘Rihanna nuk di të bëjë fotografi’.


TË NGJASHME